Alla inlägg den 29 september 2010

Av H - 29 september 2010 23:31

...i väldig fart och det känns som att det bara är måndag och fredag. Uttröttande att hålla högt tempo, men desto skönare är att veckorna i alla fall går fort. Nu är det bara 3 veckor kvar tills jag slutar jobba! Då väntar 4 veckors semester innan vår lille bebis är beräknad. Ju närmare vi kommer, desto mer verkligt blir det och längtan bara växer! Känns så overkligt att vi snart är tre personer som ska bo i huset som en familj. Overkligt, men underbart!


I badrummet går det framåt. Taket är i stort sett klart med taklampa monterad och infällda spotar i duschen. Duschväggen (som för övrigt är sista väggen att färdigställa) blir klar i veckan och maken slipar fönster för fullt. Om några veckor kommer kakelsättaren, så det känns rimligt att vi har ett färdigt badrum lagom till bebisens ankomst.


Kvällen har ägnats åt mycket mys. Först hos småtrollen medan syster var på möte: Idol, fika och pärlplattsskapande. Sedan hemma med maken: våfflor och Lite sällskap på tv. Våfflor ska nog bli vår nya grej - sååå gott!


Ha det gôtt!  

Ovido - Quiz & Flashcards