Alla inlägg den 2 juli 2010

Av H - 2 juli 2010 22:32

  

...och nu har det blivit sommar på Hackeliden! Våren har sprungit iväg och bloggandet har legat nere till förmån för jobb, trädgårdsarbete, badrumsrenovering och vardag i allra största allmänhet. Nu går vi mot semestertider, tempot är lite lugnare än vanligt och vi hoppas att det finns några läsare kvar därute... =)


Badrummet har varit det stora projektet under våren. Kakel och klinkers har knackats ner, skivor och isolering är borta, dörren har fått en ny plats, en ny vägg har kommit upp, nya vattenledningar och avloppsrör är dragna, golvisolering och golvvärme är lagd och förra veckan var det slutligen dags för gjutning! Make och far har jobbat mycket och hårt, men nu blir det lite vila medan betongen bränner. Efter semestern väntar återuppbyggnad och det ser vi fram emot! Förhoppningsvis har vi ett färdigt badrum innan hösten är slut!


Ett annat projekt som vi ägnat mycket tid och tankar åt är den lilla bebis som växer i min mage! I november hoppas vi bli tre i familjen, något som vi verkligen ser fram emot. Nu har vi en deadline för det sista orenoverade rummet - i november måste barnkammaren stå klar!


Men just nu fokuserar vi mest på semestern som börjar snart! Förhoppningsvis blir det tid att vara mycket i vår härliga trädgård, grilla på uteplatsen, umgås med familj/vänner och sitta ute länge på kvällarna. Äntligen sommar!  

Ovido - Quiz & Flashcards