Alla inlägg den 29 augusti 2010

Av H - 29 augusti 2010 21:36

...när man anser att ett glas läsk är "festligt".

Vår vana trogen blev det förr i tiden ofta vin på kvällarna och framförallt då på helgkvällarna. Sedan i februari har dock maken fått sippa själv och jag har hållt mig till vatten, vilket inte har varit jättekul, men så klart ett måste. I fredags kväll insåg jag dock hur långt jag kommit från mitt gamla jag. När makens vin kom fram, fick jag ett glas läsk som pimpades med isbitar och sugrör och jag kände då en genuin "åh, vad festligt vi har det när det är fredagskväll"-känsla. Snälla, låt det bli november så att jag kan ta en riktig drink och bli mig själv igen!


Helgen har för övrigt varit bra. Belysningen till badrummet är nu inhandlad och imorgon är förhoppningsvis all el färdigdragen därinne. Ska bli spännande att gå vidare till nästa moment! I övriga hemmet har vi fått upp lite smågrejer på väggarna och jag har klätt om en pall som vi hade glömt att vi ägde. Nu matchar den hallmattan!

  


I eftermiddags åkte maken en sväng till Ängelholm och jag fick en kväll hos storasyster där det bjöds på god söndagsmiddag, glass och mys i soffan med bustrollen. Härligt! 

Ovido - Quiz & Flashcards