Alla inlägg den 1 januari 2011

Av H - 1 januari 2011 16:24

Så har det nu blivit 2011. Förra året gick i ett rasande tempo medan vi sysselsatte oss med renovering, väntan på bebis, jobb, extrajobb, umgänge med familj och vänner samt livet i största allmänhet. Det känns som alldeles nyss som jag och maken skålade in 2010 vid vattnet i Trollhättan tillsammans med vänner. Vår högsta önskan inför året som skulle komma, var att läkarna skulle bekräfta att min strumabehandling varit framgångsrik och att det var fritt fram för oss att börja tänka på bebis. Dock trodde vi aldrig att allt ske i sådant rasande tempo, att vi innan 2010s slut skulle ha vår guldklimp hos oss. Ett helt fantastiskt år!


Det nya året firades in hemma på Hackeliden tillsammans med syskon och vänner. God mat, god dryck och god stämning kompanjerat av fyrverkerier, amning, tomteblossbrända barnfingrar och många skålar. Lillprinsen höll sig vaken ( big surprice!) och fick uppleva sitt första tolvslag - inget som han brydde sig om, men hans föräldrar tyckte det var mysigt.

  

Vi ser nu fram emot 2011. Ett år då jobb och renovering byts mot bebismys och då tempot förhoppningsvis blir lite lugnare.


Slutligen vill jag önska alla Er som emellanåt tittar in här på bloggen ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Ovido - Quiz & Flashcards